NaslovnicaVijestiPa da li je ovo realno?! Debata ko je bolji između Messija...

Pa da li je ovo realno?! Debata ko je bolji između Messija i Ronalda prouzrokovala smrtni završetak!

Nogomet često nije samo najvažnija sporedna stvar na svijetu, nego je izgleda najvažnija stvar na svijetu. Jer kako još možete objasniti tragičnu priču koja je došla iz Indije ovih dana i šokirala cijelu nogometnu javnost u ovoj zemlji?

ko je bolji između Messija i Ronalda

Rođendanska zabava u selu blizu indijske metropole Mumbaiju pretvorena je u tragediju nakon što su se dvojica prijatelja raspravljalao tome ko je bolji – Cristiano Ronaldo ili Leo Messi. Klasična rasprava koja je normalna u zadnjem desetljećju u cijelom svijetu, prerasla je u nešto više u Indiji.

[su_live_koeficijenti]

Bilo je to sredinom rođendanske zabave, kada je vječna i neprestana rasprava “Messi ili Ronaldo” između dvojice nogometnih navijača koji su inače iz Nigerije, prerasla u sasvim nešto drugo.

>> Firmino otkrio protiv koga bi volio igrati u četvrtfinalu Lige prvaka

Kako javlaju mediji iz Indije, 34-godišnjak navodno bacio razbijenu flašu na svog sagovornika i prijatelja, ali ga je promašio. Dvanaest godina mlađi nogometni fan, pokupio je flašu sa poda sa kojom je bio napadnut  i u naletu bijesa je prerezao vrat svom prijatelju te ga usmrtio.

[su_bonus]

Nesretni 34-godišnji Nigerijac je umro u bolnici, dok je 22-godišnjak ubzo uhapšen te se, našao iza rešetaka. Bez obzira koliki ljubitelji Ronalda odnosno Messija bili, ovo je neviđena glupost. I na našim prostorima vlada veliki rivalitet između fanova jednog i drugogo nogometaša ali za sada niko još nije otišao tako daleko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!