NaslovnicaVijestiPada Pogbin rekord?! United plaća 108 milijuna eura za veznjaka!

Pada Pogbin rekord?! United plaća 108 milijuna eura za veznjaka!

Klub sa Old Trafforda sprema se da obori Pogbin rekord, najviši iznos u klupskoj povijesti izdvojen za transfer, tako što će platiti čak 108 milijuna eura za sjajnog veznjaka!

Manchester United je spreman platiti Laziju 95 milijuna funti (108 milijuna eura) za Sergej Milinković-Savića, tvrdi ekskluzivno Sunday Express.

Ako se taj transfer ostvari, to će biti rekord za klub sa Old Trafforda od kada je Paul Pogba plaćen Juventusu za 105 milijuna eura na ljeto 2016. godine.

[su_premierleague]

Menadžer Jose Mourinho je, poslije višemjesečnog skautinga i gledanja utakmice protiv Sampdorije, odlučio je da je srpski reprezentativac pravi igrač za “crvene vragove”.

Portugalac je riješio da već ove zime pobijedi Juventus, koji također vrši pritisak na gazdu Lazija Claudia Lotita ne bi li isposlovao njegov pristanak za realizaciju transfera, ali na ljeto 2018. godine.

Antoine Griezmann odbio Manchester United zbog ponude drugog kluba

Manchester United se rješava tri igrača: Mourinho spreman dovesti nova pojačanja na te pozicije

Prema navodima engleskog lista, Sergej je projektiran da “zatvori” trokut u veznom redu Uniteda sa Pogbom i Nemanjom Matićem, a trebalo bi očekivati ​​da sa Old Trafforda uskoro na adresu “nebeskoplavih” iz Rima dođe službena ponuda za transfer.

Lotito trlja ruke jer će na Sergeju zaraditi više od pet puta, s obzirom da je Genku platio 18 milijuna eura u dvije godišnje rate od po 9 milijuna.

Sergej Milinković-Savić je svoju nogometnu karijeru počeo u Vojvodini gdje je igrao sve do 2014. godine, a zatim prešao u belgijski Genk za milijun eura odštete. U Genku je igrao jednu sezonu, a zatim prelazi u talijanski klub za 9 milijuna eura. Nastupa i za srbijansku reprezentaciju s kojom je 2015. godine osvojio Svjetsko prvenstvo (U20 reprezentacija).

Na ljeto 2015. godine objavljeno je da će se Milinković-Savić pridružiti italijanskom Laziju. Postigao je svoj prvi gol za Lazio u Ligi Europe protiv Dnipra. Prvi gol u Serie A je dao u pobjedi od 3:1 u gostima sa Fiorentinom u siječnju 2016.

Tokom debitantske sezone, Milinković-Savić je imao 35 nastupa i postigao tri gola za Lazio u svim natjecanjima. U svojoj drugoj sezoni u Laziju, dao je sedam golova na 38 utakmica. U tekućoj sezoni, postigao je 5 golova na 18 utakmica, uz dvije asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!