NaslovnicaVijestiPALA ODLUKA: Jose Mourinho spreman prodati Paula Pogbu Barceloni, ali uz jedan...

PALA ODLUKA: Jose Mourinho spreman prodati Paula Pogbu Barceloni, ali uz jedan uslov!

Prema pisanju engleskih medija, zvijezdi Manchester Uniteda Paulu Pogbi će biti dozvoljen odlazak u Barcelonu, ali samo uz uslov da na Old Trafford dođe veznjak Lazija Sergej Milinković-Savić, koji je velika želja trenera ‘Crvenih vragova’ Josea Mourinha.

United spreman prodati Pogbu Barceloni

Pogba je već neko vrijeme u središtu pozornosti otočkih medija zbog navodnog lošeg odnosa sa portugalskim stručnjakom, a u proteklih mjesec dana se često povezivao sa odlaskom u redove španjolskog prvaka.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Unatoč interesu katalonskog tima, čelnici Uniteda nisu dozvolili odlazak 25-godišnjaka ovog ljeta, ali on po svemu sudeći i dalje ne planira odustati od tog transfera, a to je i indirektno priznao prije nekoliko dana.

Naime, on je u intervjuu za njemački Sky Sports rekao: “Moja budućnost je trenutno u Manchester Unitedu, još uvijek imam ugovor sa klubom, ali tko zna što će se dogoditi u narednih nekoliko mjeseci”, te dodao: “Sa Mourinhom imam odnos trener-igrač. Jedna stvar u koju vas mogu uvjeriti je ta da ću uvijek davati sto posto od sebe, bez obzira tko mi je trener. Uvijek ću davati sve za Manchester United.”

Iako mu čelnici kluba ni pod koju cijenu nisu željeli dopustiti odlazak ovog ljeta, izgleda da su promijenili to mišljenje upravo na zahtjev Josea Mourinha. Prema pisanju Independenta, Portugalac je spreman dati zeleno svjetlo za njegov odlazak, ali samo uz uslov da u klub kao njegova zamjena stigne Sergej Milinković-Savić. Za srpskog reprezentativca interes pokazuje nekoliko europskih velikana, uključujući i Juventus, ali u Unitedu se nadaju kako bi odnos 23-godišnjaka sa sunarodnjakom Nemanjom Matićem mogao pomoći u njegovom dolasku na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!