NaslovnicaVijestiPAMETAN TRANSFER ILI NE? Real Madrid iznenadno dovodi 30-godišnju zvijezdu u besplatnom...

PAMETAN TRANSFER ILI NE? Real Madrid iznenadno dovodi 30-godišnju zvijezdu u besplatnom transferu!

Menadžer Real Madrida, Zinedine Zidane navodno će u skorijoj budućnosti održati razgovore sa francuskim veznjakom Hatemom Ben Arfom vezano za potencijalni slobodni transfer.

PAMETAN TRANSFER

Bivši igrač Newcastlea i PSG-a Ben Arfa je trenutno bez kluba nakon što mu je istekao ugovor sa Rennesom krajem prošle sezone, a 32-godišnjak je sada dostupan besplatno zbog toga.

I sada se čini kako bi Ben Arfu u skorijoj budućnosti mogao dovesti Real Madrid.

U izvješću se navodi da je Real navodno spreman ponuditi ugovor do kraja sezone za Ben Arfu.

Unatoć tome što ima 30 godina i bez kluba je, potpisivanje Ben Arfe možda ipak nije oša ideja iz Reala, pogotovo s obzirom na ozljede koje su zadesile posljednji put njihov sastav.

Zvijezde poput Marco Asensija i Iscoa, zbog ozljeda su propustili brojne utakmice ove sezone, što bi moglo navesti Real Madrida da dovede Ben Arfu.

Tijekom svoje karijere, Ben Arfa je bio poznat kao donekle serijski pojednik, sa francuskim internacionalcem koji je osvojio pet naslova Ligue 1, sa Marseilleom i Lyonom, dok je igrao.

Bit će zanimljivo vidjeti što će proizaći iz ove situacije u vezi sa potencijalnim prelaskom Ben Arfe u Real, te hoće li Los Blancosi dovesti veznog igrača.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!