NaslovnicaVijestiPaolo Maldini imenovao tri legende protiv kojih je mrzio igrati!

Paolo Maldini imenovao tri legende protiv kojih je mrzio igrati!

Ikona AC Milana Paolo Maldini otkrio je da su Diego Maradona, Ronaldo i Zinedine Zidane trojica najtežih igrača sa kojima se suočio u svojoj blistavoj karijeri.

Paolo Maldini imenovao

52-godišnji legendarni branič cijelu je klupsku igračku karijeru proveo u AC Milanu i za vrijeme boravka na San Siru je osvojio mnoge trofeje.

No, Maldini, kojeg smatraju jednim od najboljih braniča svih vremena, suočio se sa velikim dijelom legendarnih protivnika koji su mu stvarali probleme na terenu.

Bivši talijanski reprezentativac nazvao je brazilskog Ronalda ‘fenomenalnim’ za vrijeme boravka u milanskom Interu.

Maldini je za talijanske novine Gazzetta dello Sport rekao: “Najteži protivnici bili su mi Diego Maradona, Ronaldo, koji je bio fenomenalan u svoje dvije godine u Interu, i Zinedine Zidane.”

Talijanska legenda, koja je za Milan upisala preko 600 nastupa, osvojila je nevjerojatnih sedam naslova u Serie A prije nego što se 2009. povukao iz nogometa.

Bivši napadač Barcelone i Intera Ronaldo ranije je pohvalio sjaj Maldinija jer ga je pozdravio kao najtežeg igrača s kojim se suočio u svojoj slavnoj igračkoj karijeri.

“Najteži branič s kojim sam se suočio u karijeri? Paolo Maldini bio bi najteži ikad”, rekao je.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!