NaslovnicaVijestiPATO OBRADOVAO NAVIJAČE MILANA: Evo što je rekao o mogućem povratku na...

PATO OBRADOVAO NAVIJAČE MILANA: Evo što je rekao o mogućem povratku na San Siro!

Bivši napadač AC Milana Alexandre Pato priznao je kako je dobio nekoliko ponuda od klubova iz Serije A otkako igra u kineskom Tianjin Quanjianu, ali je također i odbio negirati mogući povratak na San Siro.

Pato želi nazad u Milan

Otkako je stigao u redove talijanskog velikana iz Internacionala davne 2007. godine, Pato je bio smatran jednim od najboljih mladih napadača na svijetu u to vrijeme, te su mu mnogi predviđali sjajnu budućnost.

[su_bet365_100bonus]

U klubu je proveo šest godina, tokom kojih je postigao 63 gola na ukupno 150 nastupa, nakon čega se vratio u rodni Brazil, odnosno u Corinthians. Od tada je još nastupao i u Engleskoj, Španjolskoj, te trenutno u Kini, a priznaje kako bi još jednom mogao zaigrati u Italiji.

On je u intervjuu za Corriere dello Sport rekao: “Dobio sam nekoliko ponuda od klubova iz Serije A, kao i iz drugih europskih liga. Vidjet ćemo što će se dogoditi na kraju godine. Jako sam sretan što su se Leonardo i Paolo Maldini vratili u Milan, što zbog njih, što zbog navijača koji ih žele u svom klubu. Pričao sam sa Leonardom nekoliko puta, i naravno šalili smo se oko mog mogućeg povratka u Milan.”

Zatim je dodao: “Ipak, imam još godinu dana ugovora ovdje u Kini i vidjet ćemo što će se dogoditi. Svakodnevno na društvenim medijima dobijam dosta komentara od navijača Milana, iz Italije i širom svijeta. To me čini sretnim, iako je toliko godina prošlo od mog odlaska, njihova ljubav prema meni nikad nije nestala. S kim bih volio igrati u Milanu? To je pitanje koje bih postavio navijačima, sa kim bi me željeli vidjeti u klubu?”

Ukoliko zaista ponovo dođe na San Siro, Pato bi se tako udružio sa svojim sunarodnjakom Lucasom Paquetom, koji će u januaru stići u klub iz Flamenga za 35 miliona eura. Pato je o njemu rekao: “Paqueta je jako dobar, moj savjet mu je da brzo nauči talijanski jezik i da pokuša prilagoditi što je brže moguće. Navijači Milana su nevjerovatni i zavoljet će ga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!