NaslovnicaVijestiPaul Pogba imenovao sedam veznjaka za koje smatra da su bolji od...

Paul Pogba imenovao sedam veznjaka za koje smatra da su bolji od njega

Prema mišljenju mnogih, zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba imao je razočaravajuću sezonu u kojoj ponovo nije uspio opravdati cifru od čak 100 miliona eura, za koliko je stigao iz Juventusa prije dvije godine.

Pogba imenovao sedam veznjaka

‘Crveni vragovi’ su sezonu završili bez ijednog osvojenog trofeja. Ranije ovog mjeseca su doživjeli poraz od 1-0 u finalu FA Kupa, dok su u Premier ligi završili na drugom mjestu, sa nevjerovatnih 19 bodova zaostatka za prvakom Manchester Cityjem.

Pogba, koji se trenutno priprema sa suigračima u reprezentaciji Francuske za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, odigrao je 37 utakmica u svim takmičenjima, na kojima je postigao šest golova i podijelio 12 asistencija. Unatoč tome što nije uspijevao da ostane u formi tokom cijele sezone, Pogba se smatra jednim od najboljih veznjaka na svijetu u ovom trenutku.

Francuz je danas dao zanimljiv intervju u kojem je imenovao svakog veznjaka koji je trenutno bolji od njega, a na listu je uvrstio i jedno vrlo iznenađujuće ime. Naime, u posljednjoj epizodi serijala ‘PogSerie’, koji se emituje na francuskom Canal+, 25-godišnjak je priznao da nije među vodećim igračima na njegovoj poziciji u svijetu.

Na pitanje novinara da imenuje veznjake za koje smatra da su talentiraniji od njega, on je odgovorio: “Iniesta. Imao je nevjerovatnu karijeru. Zatim, Modrić, Kroos, David Silva, De Bruyne, Yaya Toure, čak i Abou Diaby. On je bio izuzetan, ali je nažalost imao dosta povreda. Pogledajte ga dok je igrao za Arsenal, bio je nevjerovatan. Ljudi ga zaboravljaju, a bio je fenomenalan. Imam veliku dozu poštovanja prema njemu, neću ga zaboraviti. Mnogo sam naučio od njega.”

32-godišnji Diaby je trenutno bez kluba, a u dresu Arsenala je odigrao 180 utakmica u periodu između 2006. i 2015. godine. Ostao je upamćen po velikom broju povreda, zbog kojih je odigrao samo 22 utakmice u posljednje četiri sezone u klubu iz sjevernog Londona, prije nego što je stigao u Marseille, za koji je u dvije godine skupio tek šest nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!