NaslovnicaVijestiPaulo Dybala: Želja mi je da igram sa Lionelom Messijem

Paulo Dybala: Želja mi je da igram sa Lionelom Messijem

Napadač Juventusa Paulo Dybala izjavio je nakon jučerašnje pobjede i pobjedničkog gola protiv Rome da bi volio igrati u istom timu sa Lionelom Messijem.

dybala

Dybalin pogodak 13 minuta prije kraja je odlučio pobjednika, a to mu je bio osmi gol u posljednjih deset nastupa u Seriji A. 22-godišnjak briljira nakon dolaska u Juventus iz Palerma na početku sezone, a sinoć ga je sa tribina Juventus stadiona posmatrao i Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez.

“Da budem iskren, nisam znao da su ljudi iz Barcelone na tribinama”, rekao je Dybala nakon utakmice.

“Raduje me jer stvari idu dobro za mene i za cijeli tim. Pokazat ćemo da smo u mogućnosti učiniti još više u budućnosti.”

Dybala je dres argentinske reprezentacije nosio tri put, a još uvijek nije zaigrao na terenu zajedno sa kapitenom i zvanično najboljim igračem svijeta Lionelom Messijem.

Na pitanje nvinara da li bi volio igrati protiv svog sunarodnjaka, Dybala je odgovorio suportno: “Ne, ja imam želju da igram sa Messijem.”

Paulo Dybala je izvanredan ove sezone, u 27 zvaničnih utakmica za Juventus ove sezone postigao je 13 golova, te upisao sedam asistencija. Procenat tačnih dodavanja iznosi velikih 85%, dok po prosjeku uputi 3 udarca na gol protivnika.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!