NaslovnicaVijestiPele imenovano najboljeg igrača u posljednjih 10-15. godina

Pele imenovano najboljeg igrača u posljednjih 10-15. godina

Pele imenovano najboljeg igrač u posljednjih 10-15. godina. Mladi navijači koji odrastaju u 2000-im godinama i tekućem desetljeću su razmaženi.

Pele imenovano

Ne samo da su oni bili u mogućnosti gledati svaku minutu koju je igrao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, dva najveća nogometaša svih vremena, ali isto tako smo svjedoci i niza drugih nogometnih heroja.

Zinedine Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Kaka, Xavi, Andres Iniesta, Thierry Henry, Luis Suarez, Neymar i mnogi drugi.

Ali, koga Pele, čovjek kojeg mnogi smatraju kao najvećeg nogometaša u povijesti, smatra kao najboljeg igrača u posljednjih 10-15. godina?

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Brazilska ikona je otkrio svoje misli u Glasgowu u petak navečer.

75-godišnjak je izjavio kako vjeruje da je Messi najbolji na svijetu u jednom trenutku i Ronaldo u drugom u više navrata, ali on kaže da je Barcelonina zvijezda najkonsistentniji igrač u posljenjih 10-15. godina.

“Mogao bih spomenuti neka imena, ali ono što se dogodilo u posljednjih 10 do 15 godina, mislim da je Messi igrač koji je bio najdosljedniji od svih tih godina, nema sumnje u to”, rekao je Pele za Sky Sports.

“Imali smo puno dobrih igrača. Zatim Cristiano Ronaldo, došao je kasno, ali je drugačije, jer je Messi organiziraniji, on postiže golove.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Cristiano Ronaldo je poput Ronalda iz Brazila. On je dobar strijelac, bez sumnje, ali kao igrač meni je najbolji Messi.”

Sa pet osvojenih Zlatnih lopti u svoje ime, nema sumnje da je Messi bio najdosljedniji igrač tijekom tog vremenskog razdoblja.

Kao i njegova individualna priznanja, Argentinac je također osvojio niz velikih priznanja i u svom klubu, uključujući i osam naslova La Lige, tri kupa Kralja, tri Svjetska klupska prvenstva i četiri naslova Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!