NaslovnicaVijestiPele: On je najbolji u povijesti, ali i Messi je dobar!

Pele: On je najbolji u povijesti, ali i Messi je dobar!

Pele, kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih nogometaša u povijesti nogometa, je prije mjesec dana bolovao od depresije, zbog velikih problema sa kukom, te se zbog toga povukao u svoju kuću i neće da izlazi, što nam je otkrio njegov sin.

Pele

Naime, njegov sin Edinho je u razgovorima sa medijima otkrio kako njegov otac Pele ne želi napustiti svoj dom, navodno jer se osjeća osramoćeno.

“Zamislite, on je kralj i uvijek je bio neko kome su se svi divili, a sada ne može da hoda,” rekao je sin najvećeg nogometaša u povijesti, te je nastavio:

“On se zaista osjeća osramoćeno, ne želi da izlazi iz kuće, jer ne želi da ga vide. Mnogo je osjetljiv i bio je na operaciji kuka, koja baš i nije prošla kako treba. Ima mnogo problema sa kretanjem, što ga čini depresivnim.”

No, nakon što je prošlo mjesec dana od toga, Brazilac koji ima 80 godina u ovim trenucima se osjeća mnogo bolje, a i dan danas raznorazni mediji ga zovu i žele čuti što on misli o današnjem nogometu, te su ga tom prilikom pitali tko je najbolji igrač ikada.

“To je teško pitanje”, rekao je Pele i nastavio:

“Zico, Ronaldinho, Ronaldo, Cruyff, no mislim da je Pele najbolji. Sve njih upoređuju sa mnom,” izjavio je Brazilac, no odgovorio je na pitanje: “Cristiano Ronaldo. No, ipak, ne treba zaboraviti ni Messija.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!