NaslovnicaVijestiPep Guardiola jasno rekao što misli o mogućem povratku u Barcelonu

Pep Guardiola jasno rekao što misli o mogućem povratku u Barcelonu

Pod vodstvom Pepa Guardiole, Manchester City postao je vodeća momčad u engleskom nogometu. U posljednjih sedam sezona, šest puta su osvojili naslov prvaka, a ove sezone postali su prvaci četvrti put zaredom, što nije uspjelo nijednoj ekipi prije. Prošle sezone postigli su još jedan vrhunac osvojivši trostruku krunu.

Već 16 godina se bavi trenerskim poslom, i samo u tri godine nije osvojio naslov. S Manchester Cityjem je osvojio sve, kao i ranije s Barcelonom, dok s Bayernom nije uspio osvojiti Ligu prvaka. Guardiola bez sumnje spada u najveće ikad, a predviđa se da bi uskoro mogao promijeniti klub.

Ostvario je sve s Cityjem, a nagađa se da bi ova sezona mogla biti njegova posljednja. Spominjala se mogućnost pauze od nogometa, odlazak u New York FC, ali i povratak u Barcelonu. Međutim, Guardiola je sada osobno demantirao tu posljednju opciju.

“Jesu li vrata za Vaš povratak u Barcelonu zatvorena?” upitali su ga novinari. “Da, vrata su zatvorena”, odgovorio je kratko i jasno.

Guardiola je postigao svjetski status kao igrač i trener u Barceloni. Preuzeo je prvu momčad 2008. godine i odmah osvojio trostruku krunu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!