NaslovnicaVijestiPep Guardiola mnogo riskira sa ovom postavom: Evo kako će večeras izgledati...

Pep Guardiola mnogo riskira sa ovom postavom: Evo kako će večeras izgledati sastavi Mancester Cityja i Liverpoola

Manchester City – Liverpool – kakvu utakmicu imamo priliku gledati večeras, to je zaista nevjerojatno. Liverpool ima prednost od tri gola u četvrtfinalu Lige prvaka, ali svatko zna da je ova utakmica daleko od gotovog.

Pep Guardiola mnogo

Sve ovisi o tome tko prvi postigne gol na Etihadu. Ako Liverpool bude taj koji prvi postigne gol, City će imat vrlo težak zadatak, jer će morati da postignu najmanje pet golova.

Ali, ako Manchester City prvi postigne – sve je moguće.

Jurgen Klopp je rekao da njegovi igrači znaju što očekivati od Cityja za nadolazeću ‘grmljavinu’ u Manchesteru.

“Ne moram podsjetiti igrače na određenu utakmicu”, rekao je Nijemac. “Ali sam gledao utakmicu Manchester City protiv Manchester Uniteda za vikend. To je bilo jedno od najboljih prvih poluvremena koje sam ikada vidio.”

[su_champions_league]

“To je bilo kao grmljevina. Zatim, u drugom poluvremenu, oni su promijenili igru. Nakon prvog gola Uniteda, jedan tim je postigao ritam, drugi ga je izgubio.”

“Možemo proći kroz sve scenarije – oni postignu rano, mi postignemo rano, sve te stvari – ali ne treba planirati ovako. Mogu reći momcima da postignu gol ranije, ali nisam siguran da će to raditi na taj način.”

“Moramo razmišljati o nogometu – što moramo učiniti, gdje to moramo učiniti, ovo je poluvrijeme. Isto je bilo u poluvremenu na Anfieldu, utakmica još nije završena.”

“Bili smo u vodstvu, ništa drugo. Biti u vodstvu ne znači pobijediti. Još uvijek smo u vodstvu, ali još uvijek nismo pobijedili. Trebamo nešto malo više iz ove utakmice.”

Mnogi vjeruju da će Pep Guardiola promijeniti svoju taktiku za drugu utakmicu, ali on to nije uradio.

[su_bonus]

Prema Timesu, Guardiola će postaviti gotovo kopiju formacije od prošlog tjedna, s iznimkom Ilkaja Gundogana, kojeg će zamijeniti sa Sterlingom.

Ono što je najzanimljivije je da će Aymeric Laporte vjerojatno započeti utakmicu na lijevoj strani, unatoč tome što nije njegova najjača pozicija, jer ga je Mohamed Salah prošlog tjedna razbio.

Guardiola će imati ogroman pritisak odabirom Laportea umjesto Fabiana Delpha, stoga će se samo nadati da Laporte neće nastupiti kao što je to bio slučaj na Anfieldu.

[su_bet365_app]

Moguće postave

MANCHESTER GRAD: Ederson; Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Vincent Kompany, Aymeric Laporte; Kevin De Bruyne, Fernandinho i David Silva; Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Leroy Sane

LIVERPOOL: Loris Karius; Trent Alexander-Arnold, Dejan Lovren, Virgil van Dijk, Andrew Robertson; Alex Oxlade-Chamberlain, Georginio Wijnaldum, James Milner; Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!