NaslovnicaVijestiPep Guardiola napušta Manchester City: Evo tko bi ga mogao zamijeniti

Pep Guardiola napušta Manchester City: Evo tko bi ga mogao zamijeniti

Prema pisanju engleskih medija, španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola napustit će redove Manchester Cityja nakon što mu istekne ugovor sljedećeg ljeta. Daily Mail izvještava da će Guardiola, koji je s “Građanima” osvojio 15 trofeja uključujući i prvu Ligu prvaka, završiti svoju uspješnu epizodu na Etihadu.

Guardiola je osvojio šest titula prvaka Engleske u sedam godina i postao prvi menadžer koji je osvojio četiri uzastopne titule Premiershipa.

Kao mogući nasljednici spominju se trenutni trener Girone Michel te selektor Njemačke Julian Nagelsmann koji ima ugovor s njemačkom reprezentacijom do 2026. godine. Osim njih, visoko kotira i Xabi Alonso, dok je sam Guardiola veliki pristalica onoga što je Roberto de Zerbi radio u Brightonu.

Podsjetimo, Manchester City je prethodnog vikenda poražen u finalu FA Cupa od Manchester Uniteda rezultatom 2:1.

Guardiolin odlazak će sigurno donijeti promjene u ekipi i strategiji Manchester Cityja, a navijači s nestrpljenjem iščekuju tko će biti njegov nasljednik.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!