NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio koja su dva nogometaša Uniteda u siječnju bila ponuđena...

Pep Guardiola otkrio koja su dva nogometaša Uniteda u siječnju bila ponuđena Cityju

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola otkrio je kako je poznati agent Mino Raiola ponudio svoje dvije zvijezde Manchester Cityju u zimskom prelaznom roku, a u pitanju su zvijezde Manchester Uniteda.

Raiola je nedavno dao zanimljiv intervjuu u kojem je bivšeg trenera Barcelone nazvao ‘psom’ i ‘kukavicom’ zbog njegovog odnosa sa Zatanom Ibrahimovićem, koji je zbog njega bio primoran napustiti Barcelonu. Pred derbi protiv Manchester Uniteda, koji je na rasporedu u nedjelju, Guardiola je na press konferenciji rekao kako Jose Mourinho nije njegov jedini rival: “Imam ih mnogo, posebno agente.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na pitanje novinara o uvredi koju mu je Raiola uputio, španjolski stručnjak mu je uzvratio na zanimljiv način. Naime, on je priznao kako mu je talijanski agent u zimskom prelaznom roku nudio Paula Pogbu, kao i Henrikha Mkhitaryana, koji je na kraju završio u Arsenalu.

“Odgovorit ću mu neki drugi put, ne sada prije utakmice”, rekao je Pep, nakon čega je ubrzo promijenio mišljenje, te sarkastično rekao: “Mogao bih mu odgovoriti, da odgovorit ću mu. Slažem se s njim. Konačno, ljudi otkrivaju moje tajne, ja sam loš čovjek, ja sam kukavica”, te nastavio:

“Ne razumijem zašto sam tako loša osoba. Nikad nisam razgovarao s njim, tako da ne znam, možda mu je Ibra ispričao mnogo stvari o meni. Međutim, prije dva mjeseca nam je ponudio Mkhitaryana i Pogbu. Zašto, zašto ih je ponudio? Želio je da njih dvojica igraju s nama? Rekao je kakav sam, tako da mora braniti svoje igrače i zna da ih ne može dovoditi osobi kao što sam ja, poput psa. Uspoređivati nekog sa psom je loše, mora imati poštovanja prema psima.”

“Rekao sam mu ne, nemamo dovoljno novca za kupovinu Pogbe jer je preskup. Iznenađen sam zbog te ponude jer ‘sam pas’. Ja nisam dobra osoba, zaslužuje da njegovi igrači igraju s boljim ljudima. Ipak, zna da sam vrhunski trener, tako da mu se zahvaljujem.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!