NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio što je rekao Paulu Pogbi nakon današnjeg derbija

Pep Guardiola otkrio što je rekao Paulu Pogbi nakon današnjeg derbija

Danas je odigran veliki engleski derbi između klubova iz Manchestera, Manchester Cityja i Manchester Uniteda, a slavili su gosti rezultatom 3-2, iako je domaćinu bila potrebna pobjeda za osvajanja titule prvaka Premier lige.

Guardiola otkrio što je rekao Paulu Pogbi

Igrač koji je impresionirao na današnjoj utakmici je zasigurno Paul Pogba, koji je postigao dva gola, te tako na sjajan način odgovorio na brojne kritike koje su se pojavile u posljednjih nekoliko tjedana.

Iako je tim Pepa Guardiole već nakon 30 minuta vodio rezultatom 2-0 i golovima Kompanyja iz 25., te Gundogana iz 30. minute, Pogba je postigao dva gola u samo dvije minute u drugom poluvremenu, u 53. i 55., da bi u 69. minuti gol za potpuno preokret postigao Chris Smalling. Pogbin sjajan nastup komentarisao je legendarni Thierry Henry, koji je rekao: “Nadam se da je danas postao igrač Manchester Uniteda. To je velika izjava.”

Pep Guardiola je prije današnje utakmice otkrio kako mu je agent Mino Raiola ponudio upravo Paula Pogbu u zimskom prelaznom roku, ali, kako kaže, odbio je tu ponudu jer je francuski reprezentativac preskup. Nakon te tvrdnje, ubrzo se oglasio Raiola, koji je sve to negirao. Uprkos svemu tome, nakon današnje utakmice, bivši trener Barcelone je prišao Pogbi i kratko porazgovarao sa njim.

[su_premierleague]

Iako je Pogba razlog zbog kojeg njegov tim danas nije slavio novu titulu prvaka države, na službenoj stranici Manchester Cityja su otkrili kako je Guardiola priznao kako je čestitao sjajnom veznjaku na rezultatu koji je ostvario sa svojim timom.

‘Građani’ će imati novu priliku da osiguraju osvajanje titule na Wembleyu protiv Tottenham Hotspura sljedećeg vikenda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!