NaslovnicaVijestiPep Guardiola otkrio zašto Gabriel Jesus i Sergio Aguero još uvijek ne...

Pep Guardiola otkrio zašto Gabriel Jesus i Sergio Aguero još uvijek ne mogu igrati zajedno

Oni možda imaju ukupno 20 golova ove sezone, ali Gabriel Jesus i Sergio Aguero ne mogu biti u početnom sastavu za Manchester City zajedno, poručio je njihov menadžer Pep Guardiola.

Pep Guardiola otkrio

Južno američki dvojac je bio glavni razlog za nevjerojatan početak ove sezone, gdje je Manchester City pobijedio sve utakmice osim jedne na svim natjecanjima.

Guardiolina ekipa je trenutno na vrhu Premier lige, osam bodova od drugoplasiranog Manchester Uniteda i devet od sadašnjih prvaka, Chelseaja!

[su_watch_live_football]

Ipak, bivši menadžer Barcelone i Bayern Munchena vjerojatno neće stavljati u prvu ekipu ovaj dvojac, sve dok se lijevi bek Benjamin Mendy ne vrati sa ozljede koja će ga držati van terena do travnja.

Govoreći tijekom konferencije za novinare, Guardiola je rekao: “Obojica imaju različite kvalitete – zaslužuju igrati.”

“Imaju puno utakmica i moraju biti spremni. To je najteža odluka.”

“Kada imate Mendyja, on može igrati mnogo šire po krilima, tako da krilni igrač može ulaziti u prostor.”

[su_no1forfootball]

“Fabian Delph to ne može učiniti. Bez Mendyja, Leroy Sane mora igrati mnogo više uz liniju i zbog toga ne igraju zajedno.”

“Sergio se oporavio nakon automobilske nesreće. On je spreman, kao i Gabriel.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!