NaslovnicaVijestiPEREZ PONOVO RAZMATRA: Do kraja sezone će se dogoditi najveći transfer u...

PEREZ PONOVO RAZMATRA: Do kraja sezone će se dogoditi najveći transfer u Real Madridu!

Perez ponovo razmatra. Do kraja sezone će se dogoditi najveći transfer u Real Madridu! Florentino Perez je, kako se izvještava, uvjeren da će se transfer zvijezde Chelseaja Eden Hazarda u Real Madrid ostvariti, prema šokantnim otkrićima iz Španjolske.

PEREZ PONOVO RAZMATRA

Povezanost sa Hazardom se nastavlja dok se transferni rok davno zatvorio, to jest 1. rujna.

Iako to znači da timovi  širom europe više ne mogu potpisivati igrače, tehnički oni mogu i dalje da dogovaraju transfere, ali igrači nemaju pravo doći u klub prije nego što se zimski prijelazni rok otvori.

Međutim, to znači da su odlasci velikih imena poput Eden Hazarda iz Chelseaja zasigurno manje vjerojatni, jer bi Plavci morali tražiti zamjenu, a Sarri to vjerojatno neće dozvoliti barem ne do kraja sezone.

To, međutim, nije omamilo predsjednika Real Madrida da krene po Hazarda još jednom, prema zapanjujućim izvještajima Don Balona.

Dok bi takav novac bilo vrlo teško odbiti za bilo koji klub, zasigurno ne bi bilo vrijedno za Chelsea, bez obzira na to što mogu napraviti sa njim u siječnju ili na ljeto sljedeće godine.

To je uglavnom još uvijek ista momčad koja je prošle sezone osvojila peto mjesto u Premier ligi, tako da gubitak igrača jednako utjecajnim kao i Hazard je zaista nezamislivo.

Ipak, čudne stvari se događaju, a čini se da Perez ne odustaje od ovoga i naravno Real zna biti istrajan u tome da rade što god je potrebno kako bi dobili igrače koje žele.

Ako bi nekako uvjerili Chelseaja da prodaju Hazarda, međutim to bi bila jedna od velikih priča posljednjih nekoliko godina, a kamoli ove zime i sljedećeg ljeta ponovo, u nevjerojatnoj izjavi o namjeri da ponovo preuzme naslov La Lige od Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!