NaslovnicaVijestiPET IGRAČA DOLAZI ŠEST ODLAZI: Solskjaer pravi čistku na Old Traffordu!

PET IGRAČA DOLAZI ŠEST ODLAZI: Solskjaer pravi čistku na Old Traffordu!

Karijera u Manchester Unitedu za Alexis Sancheza je bila noćna mora. Čileanac, koji nije igrao od 2. ožujka zbog ozljede koljena, postigao je samo pet golova u 41 nastupu nakon dolaska iz Arsenala u siječnju 2018. godine.

pobjedu protiv Watforda

Njegova plaća – Sanchez u Unitedu zarađuje najviše novca – 391.000 funti po tjednu – samo da bi njegov nedostatak doprinosa još više frustrirao.

30-godišnjak je ponovno zdrav i mogao bi čak igrati ulogu u utakmici protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka sljedećeg tjedna.

“On se oporavio, ali nije siguran 100% za utakmicu protiv West Hama u subotu. Možda je vjerojatnije da će igrati protiv Barcelone tijekom sredine sljedećeg tjedna, ” potvrdio je Ole Gunnar Solskjaer u petak, prema Evenening Standardu.

Sanchez je ispao iz prve postave na Old Traffordu i očekuje se da će biti dio veleprodajnih promjena u klubu tijekom ljeta.

Doći će do dolazaka i odlazaka, a od Čileanca se očekuje da ode sa Old Trafforda.

Prema pisanju Mirrora, Sanchez je jedan od šest igrača koji će napustiti Old Trafford na kraju ove sezone.

Ostali su Ander Herrera, Juan Mata, Antonio Valencia, Matteo Darmian i Marcos Rojo.

Pronalaženje kluba koji je spreman preuzeti Sanchezovu plaću bi se mogao pokazati teškim, ali PSG nam odma dolazi u misli kao potencijalna destinacija.

Tu je i pitanje može li se Sanchez ikada vratiti na igrača koji je nekada bio.

Očekuje se da će Herrera da se pridruži PSG-u, a Solskjaer je u petak potvrdio da će Valencia otići nakon 10 sezona u Unitedu.

“Vidjet ćemo tko će biti ovdje i sljedeće sezone i imam nekoliko igrača u glavi koji bi mogli biti kapetan”, rekao je Solskjaer za Metro.

Što se tiče dolazaka, Evening Standard vjeruje da bi United mogao dovesti čak pet novih igrača, sa desnim bekom, obrambenim igračem, dva veznjaka i desnim krilom na svojoj listi želja.

Kalidou Koulibaly, Idrissa Gueye, Declan Rice, Saul Niguez i Bruno Fernandez su povezani.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!