NaslovnicaVijestiPET PONUDA STIGLO NA ADRESU BARCELONE: Tek je debitirao, a već napušta...

PET PONUDA STIGLO NA ADRESU BARCELONE: Tek je debitirao, a već napušta Nou Camp!

Barcelona je navodno dobila čak pet ponuda španjolskih ekipa za napadača Abela Ruiza, koji je odlučio da želi napustiti klub.

PET PONUDA

Ruiz je bio vrlo impresivan za Blaugranu tijekom njihove predsezoneske kampanje ovog ljeta, stim što je 19-godišnjak postigao dva gola za Barcelonu tijekom prijateljskih utakmica.

Nedavno je Ruiz debitovao za klub, a Španac je došao kao zamjena tijekom klupskog prvenstvenog poraza u La Ligi protiv Athletic Bilbaa prošli tjedan.

Međutim, unatoč tome, čini se da igrač ne želi dugo ostati na Nou Campu, pogotovo ako ovo izvješće Don Balona vrijedi.

Prema izvještaju, Ruiz je ovog ljeta donio odluku da napusti Barcu, a također je navedeno da je pet klubova, Real Betis, Valencia, Sevilla, Leganes i Valladolid poslalo ponude za 19-godišnjaka.

Ako Barca u narednim danima i tjednima dopusti Ruizu da napusti klub, to bi mogla biti odluka koju će klub žaliti u budućnosti.

Ako se Griezmann ozlijedi ove sezone, u klubu bi preostao samo Luis Suarez.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!