NaslovnicaVijestiPetr Cech će ponovo stati na gol Chelseaja!

Petr Cech će ponovo stati na gol Chelseaja!

Iako je ‘okačio rukavice o klin’, legendarni Petr Cech će ponovo među stative na golu Chelseaja, pošto će nastupiti na utakmici protiv Tottenhama!

Petr Cech, legendarni češki vratar, odlučio je da se vrati iz mirovine. Iskusni 38-godišnji golmanski as braniće za mladi tim Chelseaja do 23 godine u duelu protiv Tottenhama, koji je na programu u ponedjeljak uveče.

Ranije je Frank Lampard, menadžer Bluesa, odlučio da registruje Cecha za Premier ligu, odnosno kao igrača koji bi mogao da zaigra u slučaju da neko od golmana nije sposoban da brani. Trenutno prednost imaju Edouard Mendy, Kepa Arrizabalaga i Willy Caballero.

Tokom svoje blistave karijere Cech je odigrao 494 utakmice za Chelsea od 2004. do 2015. godine. Osvojio je četiri naslova prvaka Premier lige i naslov europskog prvaka, pošto u finalu Lige prvaka 2012. godine savladali Bayern na penale.

Češki golman je otišao u mirovinu 2019. godine poslije nekoliko sezona u londonskom Arsenalu. Godinu dana je bio savjetnik u stručnom timu Chelseaja, prije nego što se ponovo aktivirao.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!