NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm ima samo riječi hvale za Mandžukića pred uzvratnu utakmicu sa...

Philipp Lahm ima samo riječi hvale za Mandžukića pred uzvratnu utakmicu sa Juventusom

Bayern u srijedu od 20:45 na svojoj Allianz Areni dočekuje Juventus u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Prva utakmica odigrana na Juventus Areni završena je 2-2, tako da je Bayern u blagoj prednosti pred revanš zbog golova u gostima. Golove za Bayern u prvoj utakmici postigli su Muller i Arjen Roben u 43, odnosno u 55. minuti, dok su za Juve pogađali Dybala u 63. minutu na asistenciju Mandžukića i Sturraro u 76. minutu za nadu Juventusa u prolaz dalje. Pred revanš meč sa Juventusom pričao je Philipp Lahm, dugogodišnji bek Bavaraca.

Philipp Lahm

Mario Mandžukić je igrač na kojeg će igrači Bayerna posebno obratiti pažnju, a hrvatski reprezentativac nastupao je za minhenski tim u periodu od 2012. do 2014, kada je nakon dolaska Roberta Lewandowskog napustio Bavarce.

Ipak, u Bayernu dosta dobro poznaju Mandžukića tako da je Pep Guardiola upozorio svoje igrače.

“Guardiola nam je rekao da posebno pažnju obratimo na Mandžukića i Dybalu. Juventus će nastojati da iskoristi našu najmanju grešku, tako da mi ne smijemo pokazati slabost, moramo biti koncentrisani od početka do kraja”, rekao je Phlipp Lahm, a prenosi sport1.de

“Mandžo je uvijek bio ‘naložen’, još dok je igrao za nas. Uvijek je davao sve od sebe na terenu, a sad će biti dodatno motivisan jer se želi dokazati protiv bivšeg kluba, što je, po meni, sasvim normalno.”, završio je 32-godišnji Lahm.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Za Lahma ne treba previše trošiti riječi, omaleni bek je u Bayernu proveo cijeli svoj život, još od omladinskih kategorija. Igrač sa najdžuim stažom u bavarskom timu, dok Mandžukić u Juventusu pruža promjenjive partije, ali jedno je sigurno – Mario Mandžukić je jedan od najborbenijih igrača na svijetu, nerijetko pomaže odbrani i uvijek daje 100%, pogotovo u utakmicama kao što je knock out faza Lige prvaka.

‘Kvota’ na pobjedu Bayerna u jednoj od najboljih svjetskih kladionica, bet365 je 1,44, dok je na Juventus čak 8.00. Na ovom linku se možete registrovati na bet365 uz super bonus od 100% na vaš prvi depozit. Pred meč svakako posjetite i naš forum gdje vas očekuju zanimljivi tipovi za sve mečeve Lige prvaka.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!