NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho se vraća u Premier ligu. Barcelona u pregovorima sa Aston...

Philippe Coutinho se vraća u Premier ligu. Barcelona u pregovorima sa Aston Villom!

Philippe Coutinho bi se mogao vratiti u Premier ligu ovog siječnja, nakon što su mediji objavili da je Aston Villa u pregovorima sa Barcelonom za njegov potpis.

Philippe Coutinho se vraća

Coutinho je napustio Liverpool i pridružio se Barceloni 2018. godine, ali stvari nisu išle po planu za Brazilca otkako je prešao na Nou Camp.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U posljednje vrijeme povezivali su ga sa odlaskom iz španjolskog velikana, a Arsenal i Everton su bili glavni konkurenti za potpis 29-godišnjaka.

S obzirom na to da Barcelona očajnički želi napraviti mjesta u svojoj momčadi, smanjiti platnu listu, jer su upravo potpisali Ferrana Torresa iz Manchester Citya, tako da je povratak u Premier ligu naizgledniji.

Sada se čini da bi mogao preći u Asston Villu, a Cadena Cope izvještava da su dva kluba već započela pregovore o posudbi do kraja sezone.

Drugi izvješaj kaže da je bivšeg veznjaka Intera kontaktirao menadžer Aston Ville Steven Gerrard.

Dvojac je igrao zajedno tijekom njihovog vremena na Anfieldu, nakon čega se Gerrard povukao iz nogometa.

Gerrard je u studenom preuzeo vodstvo na Villa Parku, a do sada su mu jedini porazi bili protiv Manchester Cityja, Liverpoola i Chelseaja.

Coutinho je bio vjerojatno najbolji igrač Liverpoola kada ga je Barcelona prvi put pokušala potpisati u ljetnom prijelaznom roku 2017., a Redsi su ga uspjeli zadržati.

Sljedećeg siječnja konačno su ga prodali za naknadu koja se mogla popeti na čak 142 milijuna funti. Odigrao je samo 106 puta u četiri i pol sezone za Barcu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!