NaslovnicaVijestiPippo Inzaghi u Serie B piše historiju! Ono što mu je krenulo...

Pippo Inzaghi u Serie B piše historiju! Ono što mu je krenulo za rukom nikome prije njega nije!

Simone Inzaghi ugrožava Juventusov život s Laziom, a njegov brat Filippo ruši rekorde u drugoj talijanskoj ligi, gdje nijedna momčad nikada nije osvojila toliko bodova koliko je njegov tim u 18 odigranih utakmica.

pippo

Braća Inzaghi ove sezone rade fantastičan posao. Simone je prošlog tjedna s Laziom osvojio talijanski Superkup a sa utakmicom manje trenutno drži treće mjesto u Serie A, ali također vrlo dobro ide starijem Filippu koji, kao bivši trener Milana i Bologne, već ima iskustva u treniranju Serie A.

Nakon što je napustio klupu Bolonje, gdje se nije baš proslavio, Inzaghi je preuzeo upravljanje Beneventom, koji je pod njegovim vodstvom u Serie B bilježi doista sjajne rezultate. Benevento nakon 18 kola ima prednost od 12 bodova, skupivši ukupno 43 boda, što nakon samo osamnaest odigranih kola nije uspjelo nijednom timu u povijesti Serie B.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


“Najbolji napad i obrana u ligi je sama po sebi najveća pohvala mojim igračima. Moramo nastaviti tim putem. Nikada ne smijemo biti zadovoljni”, ističe Inzaghi, jedan od mnogih koji je posljednjih godina “izgorio” na misiji vraćanja Milana na staze stare slave.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!