NaslovnicaVijestiPIQUE SENZACIONALNO OTKRIVA: Razgovarao sa Neymarom nakon što je transfer u Barcelonu...

PIQUE SENZACIONALNO OTKRIVA: Razgovarao sa Neymarom nakon što je transfer u Barcelonu propao – evo što mu je rekao!

Barcelonin branič Gerard Pique otkrio je što je rekao napadu PSG-a Neymaru nakon što nije uspio osigurati ljetni transfer sa Parka Prinčeva na Nou Camp.

PIQUE SENZACIONALNO OTKRIVA

Neymar je bio snažno povezan sa povratkom u Barcelonu veći dio ljeta, a Independent je među izvorima izvijestio o potencijalnom dogovoru i zašto se nije uspio realizirati.

Brazilski internacionlac je osobito napustio Barcu zbog PSG-a 2017. godine, a čini se da će se morati sada zadržati u PSG i više nego što je možda želio.

Pique, međutim, tvdi da je svom starom suigraču poslao riječi ohrabrenja dok otkriva da je razgovarao sa njim nakon što je transfer propao.

Čini se da je 32-godišnjak prilično pozitivan da bi se ovaj transfer mogao oživjeti u budućnosti, jer je sugerirao kako je rekao Neymaru da svaka godina donosi nove mogućnosti.

“Bilo je mnogo drame i to je normalno zbog onoga tko je on, ali moramo okrenuti stranicu”, rekao je za radio postaju Cedena.

“Želim mu sve najbolje. Razgovarao sam sa njim i rekao sam da se nadam da će mu stvari poći ka rukom u ovoj sezoni i da nikada ne znate, svaka godina donosi novu priliku, pa ćemo vidjeti.”

Navijači Barcelone vjerojatno će se još uvijek razmišljati o potpisivanju igrača koji ih je 2017. godine napustio, dok je također diskutabilno jel im uopće potreban nakon potpisivanja Antoine Griezmanna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!