NaslovnicaVijestiPirlo o sukobu sa Dybalom: Bio je bijesan zbog ovoga, uskoro će...

Pirlo o sukobu sa Dybalom: Bio je bijesan zbog ovoga, uskoro će igrati

Nakon remija Juventusa na gostovanju Crotoneu, izbio je incident između Paula Dybale i trenera Andree Pirla, a Argentinac je navodno burno odreagovao zbog toga što je čitav susret presjedio na klupi.

Nije krenuo na željeni način trenerski mandat Andree Pirla u Juventusu. U prva četiri kola ekipa je već zabilježila dva remija, a tu je i sukob sa najboljim igračem Serie A prošle sezone Paulom Dybalom.

Juventus je u subotu odigrao samo 1:1 na gostovanju Crotoneu, a Paulo Dybala je bio bijesan jer ga Pirlo nije uveo u igru. Navodno je u tunelu udario i direktora kluba Fabija Paraticija. Ipak, sam Pirlo demantirao je da je bilo ičeg neuobičajenog u njegovom odnosu sa Argentincem.

“Bio je bijesan jer nije ušao u igru. Razgovarao sam sa njim, kao sa svakim drugim. Uskoro će igrati.” rekao je Pirlo.

Postavlja se pitanje kako to da nije bilo potrebe da jedan od najboljih ofanzivnih igrača “Stare dame” ne uđe pri negativnom rezultatu.

“Vratio se poslije tri mjeseca neaktivnosti i ukupno 10 minuta treninga. Jednostavno, nije bilo prostora da uđe protiv Crotonea, pošto smo imali igrača manje. On je ključni igrač za nas, on je veliki šampion i svakako će uskoro kročiti na teren.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!