NaslovnicaVijestiPjanić: Buffon je i dalje najbolji vratar na svijetu

Pjanić: Buffon je i dalje najbolji vratar na svijetu

Nogometaš Juventusa Miralem Pjanić rekao je da je njegov klupski kolega Gianluigi Buffon i dalje najbolji vratar na svijetu i pored nekoliko velikih pogrešaka u posljednje vrijeme. Talijanski vratar je u utakmici kvalifikacija reprezentacije za Svjetsko prvenstvo protiv Španjolske napravio veliku grešku, promašio je optu i omogućio Vitolu da pogodi praznu mrežu.

miralempjanicjuventusfcpressconferenceqphfkr46zabl

Buffon je potom pogriješio i u utakmici Juventusa protiv Udinesea, ali Pjanić smatra da će on već u meču Lige prvaka protiv Lyona pokazati da je i dalje najbolji na svijetu.

“On je i dalje najbolji na svijetu. Postoje usponi i padovi i to je normalno… On će napraviti razliku i dokazat da je najbolji na svijetu”, rekao je Pjanić.

Pjanić je tri godine igrao za Lyon prije nego što se 2011. preselio u Seriju A, u Romu. On očekuje težak meč i pored toga što je francuska ekipa izgubila tri od posljednje četiri utakmice.

“Točno je da je Lyon prošao kroz teško razdoblje, ali znam igrače i trenera i znam da ti teški momenti ne traju dugo. To znači da nas čeka teška utakmica. Moramo damo sve od sebe kako bismo se plasirali u nokaut fazu”, rekao je Pjanić.

“Nabil Fekir i Alexandre Lacazette  mogu napraviti probleme mnogim momčadima, ali mi ćemo se potruditi da budemo opasniji od njih”, dodao je on.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!