NaslovnicaVijestiPjanić jučer stigao na pripreme Barcelone, pojavila se dva igrača kojima je...

Pjanić jučer stigao na pripreme Barcelone, pojavila se dva igrača kojima je Xavi rekao da ne dolaze

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić pojavio se jučer na početku Barceloninih priprema za novu sezonu, koje su počele liječničkim pregledima.

Osim Pjanića, na prozivci su bili Ter Stegen, Neto, Dest, Pique, Riqui, Ansu, Nico, Pedri, Roberto, Aubameyang, Collado, Trincao, Pena, Balde, Abde, Ilias, Mika, Aranda, Riad, Casado, Pablo Torre i Tenas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pjanić se ovog ljeta nakon jednogodišnje posudbe u Bešiktašu vratio u Barcelonu i sljedeće će se sezone pokušati nametnuti Xaviju. U međuvremenu, mediji špekuliraju da bi vezni igrač trebao promijeniti sredinu ovog ljeta.

Pjanić je za Barcelonu potpisao u rujnu 2020. godine, a ugovor s Kataloncima mu je na snazi ​​do 2024. godine.

Riqui Puig i Neto jučer su se pojavili na liječničkim pregledima unatoč uputama trenera Xavija koji je rekao da se ne pojavljuju već da traže novi klub.

Xavi im je poručio da se vrate tek 11. srpnja, kada će se momčadi priključiti igrači koji su sudjelovali u utakmicama Lige nacija. Trenutno nije poznato hoće li Puig i Neto biti uključeni u popodnevni trening.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!