NaslovnicaVijestiPjanić poslao poruku putem društvenih mreža nakon pozitivnog testa na koronavirus

Pjanić poslao poruku putem društvenih mreža nakon pozitivnog testa na koronavirus

Barcelona je službeno potvrdila da je njen novi igrač pozitivan na koronavirus, a nakon objave od strane kluba, oglasio je i sam Pjanić, koji je poslao poruku nogometnoj javnosti i navijačima putem svojih profila na društvenim mrežama.

Pjanić koronavirus

Katalonski klub je poručio da će reprezentativac Bosne i Hercegovine provesti 15 dana u samoizolaciji, te da se trenutno osjeća dobro i da nema simptoma. To znači da će propustiti početak priprema Barce za novu sezonu.

Osim toga, Pjanić definitivno neće biti na raspolaganju selektoru reprezentacije BiH Dušanu Bajeviću za uvodnu utakmicu Lige nacija protiv Italije 4. septembra.

“Želim reći svima koji brinu zbog mene da sam dobro i srećom nemam simptome. Ono što učimo ovih dana jeste da ništa ne možemo uzeti zdravo za gotovo. Mirni smo i poštujemo pravila. Vidimo se uskoro”, poručio je Pjanić.

Pjanić je odmor proveo na Sardiniji, koja je jedno od novih žarišta zaraze COVID-19 u Italiji, te inače popularna turistička destinacija, naročito među nogometašima. Nakon četiri godine u Torinu, 30-godišnji veznjak ovog ljeta napustio je Juventus za obeštećenje od 60 miliona eura, plus pet miliona eura mogućih bonusa.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!