NaslovnicaVijestiPo Mourinhovoj preporuci: Manchester United u pregovorima sa Brazilcem

Po Mourinhovoj preporuci: Manchester United u pregovorima sa Brazilcem

Manchester United u pregovorima sa Brazilcem. Manchester United je održao ‘preliminarne razgovore’ sa defanzivcom Mirandom, prema izvještajima iz Engleske.

Manchester United u pregovorima sa Brazilcem

Miranda je trenutno na posudbi koja će trajati dvije godine u Interu, gdje je Atletico Madrid pristao na otkupnu klauzulu od 8.6 miliona funti.

Međutim, bez obzira na ovaj predugovor između dva kluba, Brazilac je bio povezan sa prelaskom na Old Trafford u posljednjih nekoliko tjedana.

Jose Mourinho je rekao da je veliki obožavatelj brazilskog internacionalca i gledao ga je u akciji protiv Sampdorije na San Siru prošle sedmice.

Prema pisanju Football Insidera, United je počeo razgovore oko potpisivanja 31-godišnjaka nakon što ga je Mourinho preporučio.

Express Sport tvrdi da će Mourinho zamijeniti Louis van Gaala na mjestu trenera Uniteda ovog ljeta nakon što je potpisao sporazum o predugovoru na tri godine ovog mjeseca.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Govori se da je bivši menadžer Chelseaja bio u italiji kako bi razgovarao o Mauro Icardiju koji je navodno na njegovom radaru.

Međutim, Unitedu neće biti tako lako da dovede dva igrača Intera, nakon što je predsjednik Erick Thohir naglasio njihovu važnost za klub u budućnosti.

“Icardi je dio našeg projekta”, rekao je Thohir nešto ranije ovog mjeseca.

“Jeison Murillo Miranda, Gary Medel, Geoffrey Kondogbia, su dio ovog projekta također, baš kao i Mauro.”

“Ne možemo mijenjati tim svake godine, tako da moramo zadržati jezgru tima i možda kupiti dva ili tri nova igrača.”

Manchester United sljedeću utakmicu igra protiv Watforda 2. marta na Old Traffordu i Van Gaal se nada da će njegov as iz rukava, mladi Rashford ponovo proraditi. Očekuje se četvrta pobjeda u nizu za Crvene đavole.  Koeficijent na Van Gaalov tim je 1.65, dok je na Watford čak 6.00. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.00. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Manchester i ostale timove

SCrI8GW

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!