NaslovnicaVijestiPo njegovom ukusu: Jose Mourinho sastavio sastavio idealnu jedanaestorku Lige prvaka

Po njegovom ukusu: Jose Mourinho sastavio sastavio idealnu jedanaestorku Lige prvaka

Karizmatični Jose Mourinho odabrfao je idealnih 11 igrača po njegovom ukusu koji su bili najbolji ove sezone u Ligi prvaka. Na spisku nema Cristiana Ronalda, ali zato ima čak šest igrača iz Liverpoola.

Mourinho otkrio

Nakon pobjede Liverpoola u finalu Lige prvaka, Redsi su dobili brojne čestitke i počasti za izvrsnu sezonu u Ligi prvaka. Poštovanje prema klubu, koji je u svojoj povijesti osvojio šesti put europsku titulu, pokazao je i Jose Mourinho, koji je u svoju idealnu ekipu za ovu sezonu u Ligi prvaka uvrstio šest igrača Liverpoola.

Liga prvaka: UEFA odabrala najboljih 11 ove sezone!

Najbolja jedanaestorka u Ligi prvaka po izboru Jose Mourinha:

Vratar: Alisson (Liverpool)

Defanzivci: Robertson (Liverpool), De Ligt (Ajax), Van Dijk (Liverpool), Alexander-Arnold (Liverpool)

Vezni igrači: Eriksen (Tottenham), De Jong (Ajax), Van de Beek (Ajax)

Napadači: Mane (Liverpool), Salah (Liverpool), Messi (Barcelona)

Jose Mourinho je naveo kako je u odabiru igrača birao samo između igrača koji su igrali u polufinalu Lige prvaka. Na spisku nema Cristiana Ronalda koji je već u četvrtfinalu napustio ovo takmičenje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!