NaslovnicaVijestiPochettino tvrdi da je uprava Juventusa vršila pritisak na suce!?

Pochettino tvrdi da je uprava Juventusa vršila pritisak na suce!?

Mauricio Pochettino i njegov Tottenham Hotspur bili su na korak od velikog uspjeha – izbacivanja Juventusa u osmini finala Lige prvaka, ali to im ipak nije pošlo za rukom jer im je nedostajalo iskustva. S druge strane, trener momčadi iz Londona tvrdi kako su mogli puno naučiti od Juventusa.

Na terenu je Tottenham bio bolja momčad u obje utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa. To malo tko može poreći, ali Juventus je veliki tim koji zna kako se pobjeđuje. A Pochettino tvrdi da pobjeđivanje nije samo gol više na zelenom travnjaku, pobjeđivanje je puno kompleksniji proces kojemu on izgleda još uvijek nije dorastao.

“Prije utakmice u tunelu je Angelli vrši pritisak na suca Marciniaka. Na poluvremenu, u svakoj prilici su Agnelli i Marota stvarali pritisak sucima.” – tvrdi Pochettino, ali treba i napomenuti kako je Chiellini dva puta igrao rukom u svom šesnaestercu.

[su_champions_league]

“Mali su to detalji koji su jako bitni u utakmici poput ove. Vjerujem da takvi detalji pomažu klubovima u uspjehu, da dođu do svog cilja. To su detalji, ali u natjecanju poput Lige prvaka sve je to bitno. Juventus je stručnjak za takve stvari, oni imaju naviku pobjeđivati i osvajati, ali i stvarati pritisak na suce.”

“Ovo je ogromna lekcija nama u Tottenhamu koji brinemo samo o onome na terenu. Moramo početi brinuti i o detaljima van terena. Ako želimo pobjeđivati, u tom uspjehu moramo sudjelovati svi. Vlasnik kluba bio je u tunelu da podrži igrače i usput stvari pritisak na leđa sucima. To je klub koji ima kulturu da učine sve u njihovoj moći kako bi došli do pobjede.”

[su_bet365_app]

“Sjajna je to prilika za sve nas da uči od nih. Riječ je o dvije utakmice – onoj na terenu i onoj van njega.” – dodao je za kraj trener Tottenhama koji je više oduševljen činom Juventusove uprave nego što ih proziva. Dapače, može se reći kako on više proziva svoju upravu jer i oni ne znaju za takve detalje koji pomažu u pobjeđivanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!