NaslovnicaVijestiPočinje nova sezona Lige prvaka: Svjetske kladionice odabrale favorita

Počinje nova sezona Lige prvaka: Svjetske kladionice odabrale favorita

Prvih osam utakmica koje se igraju večeras otvorit će novu nogometnu sezonu Lige prvaka.

Gotovo tri i pol mjeseca prošlo je od prošlosezonskog finala Lige prvaka u kojem je Real Madrid pobijedio Liverpool 1:0 i osvojio 14. naslov prvaka Europe. Obje momčadi i ove su sezone u ždrijebu i u natjecanje ulaze s najvećim mogućim ambicijama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kao i prethodnih sezona, ponovno će se igrati u dva termina (18:45 i 21:00), a večeras su na rasporedu susreti prvog kola u skupinama E, F, G i H. Apsolutni derbi večerašnjeg programa odigrat će PSG i Juventus, a zanimljivo bi trebalo biti i u okršajima Seville i Manchester Cityja, te Celtica i branitelja naslova Reala.

Dinamo Zagreb izborio je grupnu fazu, a večeras će u spektaklu na Maksimiru dočekati Chelsea. Ovaj susret otvara novu sezonu Lige prvaka jer se igra od 18:45 sati.

Kada je riječ o favoritima, svjetske kladionice ponovno izdvajaju Manchester City kao uvjerljivog prvog favorita. Koeficijent na Ligu prvaka za Građane kreće se između 3 i 3,5, dok je sljedeći favorit PSG s koeficijentom 6. Slijede Liverpool i Bayern, a branitelj naslova Real peti je favorit natjecanja.

Današnji raspored:

18:45 Dortmund – Kopenhagen

18:45 Dinamo – Chelsea

21:00 Benfica – Maccabi Haifa

21:00 Celtic – Real Madrid

21:00 PSG – Juventus

21:00 RB Leipzig – Šahtar

21:00 Salzburg – Milano

21:00 Sevilla – Manchester City

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!