NaslovnicaVijestiPogba najavio odlazak iz Manchester Uniteda!

Pogba najavio odlazak iz Manchester Uniteda!

Francuski nogometaš Paul Pogba najavio odlazak iz Manchester Uniteda, i kako stvari stoje, nalazi se na izlaznim vratima Old Trafforda.

Pogba najavio odlazak

Nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba najavio je da bi ovog ljeta mogao da napusti Old Trafford. Pogba je istakao da mu je potreban novi izazov u nekom drugom klubu.

Francuski vezista je imao turbulentnu sezonu sa “crvenim vragovima” tokom koje se sukobljavao sa menadžerom Joseom Mourinhom, a često bio i na meti kritika zbog nedovoljnog zalaganja na terenu.

Pogba bi navodno mogao da pređe u Real Madrid jer je trener “kraljevskog kluba” Zinedine Zidane spreman da izdvoji više od 130 miliona eura.

“Mnogo toga se priča. Što se mene tiče, tri godine koje sam proveo u Manchesteru su bile sjajne. Naravno, bilo je i nekih loših momenta, kao i svuda. Ipak, poslije svega što se dogodilo ove sezone, možda bi bilo dobro za mene da pronađem novi izazov, da odem negdje. Razmišljam o novim izazovima”, kazao je Pogba.

On je navodno želja i Juventusa iz kojeg se 2016. godine vratio u United za tada rekordnih 89 miliona funti.

Sa Manchester Unitedom je osvojio EFL Liga kup i Ligu Europe – oba trofeja u sezoni 2016/17, a za klub sa Old Trafforda odigrao je 142 utakmicu u svim natjecanjima, postigavši 31 gol, uz 29 asistencija.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!