NaslovnicaVijestiPOGBA OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u Premier...

POGBA OTKRIO: Evo tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u Premier ligi u ovom trenutku!

Veznjak i zvijezda Manchester Uniteda Paul pogba izjavio je kako smatra da je krilni igrač Chelseaja Eden Hazard u ovom trenutku najbolji igrač Premier lige.

Pogba smatra da je Hazard najbolji

Manchester United će sutra gostovati na Stamford Bridgeu u okrivu derbija devetog kola, a Pogba priznaje kako očekuje jako tešku utakmicu.

[su_bet365_koeficijenti]

‘Plavci’ su još uvijek neporaženi u ligi, gdje se nalaze na drugom mjestu sa 20 osvojenih bodova, isto koliko i vodeći Manchester City, ali uz nešto lošiju gol razliku. S druge strane, ‘Crveni vragovi’ su u prošlom kolu stigli do preokreta i pobjede protiv Newcastle Uniteda rezultatom 3-2, a Pogba se nada kako će i sutra osvojiti nova tri boda.

Francuski veznjak je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Možete vidjeti kako ove sezone Chelsea ima veliki posjed nad loptom. Pobjeđuju, imaju Edena Hazarda koji je u nevjerovatnoj formi, u ovom trenutku je vjerovatno najbolji igrač u Premier ligi. Ide im jako dobro, imaju dobre rezultate, ali i nama su potrebni bodovi, tako da će ovo biti teška utakmica.”

Pogba je ove sezone odigrao ukupno deset utakmica u svim takmičenjima, i pritom postigao četiri gola i podijelio tri asistencije. On je navodno trenutno u velikoj svađi sa trenerom Joseom Mourinhom, koji je nedavno javno priznao kako 25-godišnjak više neće biti kapiten tima sve dok je on tu. 25-godišnjak se proteklog ljeta povezivao sa odlaskom u redove španjolskog velikana Barcelone, ali do transfera ipak nije došlo.

Uprkos tome što mngi engleski mediji pišu kako bi on mogao otići u predstojećem zimskom prelaznom roku, njegov agent Mino Raiola je ranije ovog mjeseca negirao tu mogućnost. U intervjuu za Rai Sport rekao je: “Ne želim pričati o Pogbi. Prolazi kroz osjetljiv period, ali nije na transfer tržištu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!