NaslovnicaVijestiPogba otkrio s kojim igračem bi volio da igra svaki dan: Da...

Pogba otkrio s kojim igračem bi volio da igra svaki dan: Da li ovo znači da će ova zvijezda preći u Manchester United?

S obzirom na ogromnu količinu talenata koji dolaze iz francuske momčadi, nije čudno što su oni jedan od najvećih favoriza za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji ovog ljeta.

Pogba otkrio

Od kapetana Hugo Llorisa, Raphaela Varanea i Samuel Umtitija do Ousmane Dembela, Anthony Martiala i Kylian Mbappea, igrači Didier Deschampsa imaju kvalitetu po cijelom terenu.

Pobijedili su u petak, izgubivši 3-2 kod kuće od Kolumbije, ali i Paul Pogba i Antoine Griezmann bili su dobro rasoloženi za najnoviju epizodu “Pogba Mondial.”

U nedelju navečer na francuskoj televiziji Canal, dva dobra prijatelja su se međusobno intervjuirali, prvenstveno govoreći o njihovim nadama na Svjetskom prvenstvu.

Međutim, kada je Manchester Unitedov igrač Pogba rekao da bi volio igrati sa Antoine Griezmannom svaki dan, igrač Atletico Madrida je brilijantno odgovorio.

[su_bet365_100_bonus]

Za ono što izgleda kao da je bilo prije nekoliko godia, 27-godišnjak je bio stalno povezan sa transferom koji ga odvodi iz Atletica do Manchester Uniteda, dok je i Barcelona pokazala interes.

Međutim, ostao je odan Diego Simeoneu, za kojeg je postigao impresivnih 106 golova u 198 utakmica i razvio se u jednog svjetskog igrača u tom procesu.

Tijekom razgovora, Pogba je otkrio kako uživa u provođenju vremena i igranju sa Griezmannom: “Volio bi da to možemo raditi svaki dan.”

Griezmann je odgovorio: “Bilo bi lijepo”, prije nego što je pokazao prstom u kameru i brzo dodao. “Ali pažljivo, to ne znači da želim otići u Manchester United, ha!”

Pogledajte video na Twitter profilu.

Dok se Pogba trenutačno bori sa formom u Manchester Unitedu, Griezmann je u svom najboljem izdanju 2018. godine, sa hat-trickom i četiri gola, nakon čega je osvojio nagradu za igrača mjeseca veljače u La Ligi.

[su_watch_live_football]

Igrač Euro 2016 turnira je postigao 23 gola u 38 utakmica za Atletico do sada ove sezone i gotovo je sigurno da će započeti u napadu Francuske u Rusiji ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!