NaslovnicaVijestiPogba otvorio dušu: Progovorio o problemu sa Mourinhom

Pogba otvorio dušu: Progovorio o problemu sa Mourinhom

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba, progovorio je o problemu sa Mourinhom, doskorašnjim trenerom Uniteda.

“Crveni vragovi” su sa novim menadžerom Ole Gunarom Solskjaerom ostvarili šest pobjeda u isto toliko utakmica u svim takmičenjima i vratili se trku za plasman u Ligu prvaka.

Francuz je pod vođstvom norveškog trenera preskočio samo duel Liga kupa Engleske protiv Readinga, a u pet utakmica postigao je četiri gola.

“Prije dolaska Solskjaera bio sam u sjenci i sjedio na klupi. Sa tim sam se pomirio, ali sada mi je drago što mogu ponovno da igram. Sada se uvijek smijem,” rekao je 25-godišnji Pogba.

Francuz nije bio u najboljim odnosima sa Joseom Mourinhom, koji ga je i doveo na Old Trafford.

“Solskjaer stvarno dobro radi. Bio je igrač Uniteda i dobro zna mentalitet ovog kluba. Ole Gunnar se vratio kako bi nam pomogao, a on to radi vrlo dobro,” dodao je Pogba.

United je šesti na tabeli Premier lige sa 41 bodom, dok Chelsea, koji je u zoni Lige prvaka, ima šest više.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!