NaslovnicaVijestiPogbin brat otkrio u čemu je bio problem između Mourinha i Paula

Pogbin brat otkrio u čemu je bio problem između Mourinha i Paula

Pogbin brat Florentin otkrio je u čemu je zapravo bio problem u odnosu između njegovog brata Paula, i Josea Mourinha, odnedavno bivšeg trenera Manchester Uniteda.

Brat nogometaša Manchester Uniteda Paula Pogbe, Florentin, govorio je za španjolske medije o bivšem menadžeru “Crvenih vragova” i njegovom načinu rada u timu sa ‘Old Trafforda’.

Dok je još Jose Mourinho bio u Manchester Unitedu, mediji su bili puni priča da se on ne slaže najbolje sa Paulom Pogbom. Čak su se pojavljivali i snimci njihovih oštrih pogleda i hladnih pozdrava na treninzima, a vjerovatno je brat Paula Pogbe dovoljno pouzdan izvor koji može da govori o odnosu ove dvojice velikih ega.

“Problem je bio Mourinho, ništa više. U svlačionici, van nje, svuda je on bio problem. Ono što sam vidio od Mourinha, uvijek je htio da bude u centru pažnje. Paul to nije ni primjećivao. Treba da ga poštuješ i on će poštovati tebe. Vjeruješ mu i on će odigrati velike utakmice”, kazao je Florentin Pogba.

Pogba stariji je inače trenutno u Elcheu na probi, a ovaj reprezentativac Gvineje je igrao još za Gençlerbirliği, za Saint Ettiene, Sedan i za Celtu B.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!