NaslovnicaVijestiPogledajte gdje će sjediti Nenad Bjelica za vrijeme utakmice sa Benficom

Pogledajte gdje će sjediti Nenad Bjelica za vrijeme utakmice sa Benficom

Pogledajte gdje će sjediti Nenad Bjelica za vrijeme utakmice sa Benficom. Rođen u Osijeku, Nenad Bjelica je započeo da igra za mali klub Metalac u 1989. godini. Brzo se preselio u NK Osijek i tamo proveo čak četiri sezone, prije nego što se preselio u Španjolsku.

Pogledajte gdje će

Igrao je za Albacete Balompie četiri godine, a tijekom tog vremena je uspio doći do polufinala Kupa Kralja. 1996. godine prelazi u Real Betis i bio je u timu koji je završio kao viceprvak Kupa Kralja. Sljedeću sezonu je proveo u Las Palmasu, ali se vratio u Real Betis godinu kasnije.

U tom periodu je zbog ozljeda igrao vrlo malo i ponovo je proveo jednu sezonu u Las Palmasu do 1999. godine. Bjelica se naposljetku vratio u svoj rodni kraj i zaigrao za Osijek dvije sezone, gdje je i povratio svoju formu, nakon što je igrao sa timom u tri faze UEFA kupa. Nakon toga prelazi u Kaiserslautern u 2000. godini, gdje provodi četiri sezone. Nakon toga 2004/05 sezone prelazi u Admiru Wacker, dok je zatim igrao i u austrijskom klubu Karnten, prije nego što se povukao 2008. godine.

Bjelica svoju menadžersku karijeru započinje u Karntenu, gdje je bio igrač-menadžer. Zatim 2008. godine potipisuje menadžerski ugovor, samo nekoliko dana nakon što je završio svoju karijeru kao igrač. Bjelica je također bio trener Lustenaua i Wolfsberga, prije nego što je otišao u Austriju Wien 2013. godine. Bjelica je dobio otkaz 2014. godine nakon što se Austria Wien nije uspjela kvalificirati u Europsku ligu na kraju sezone.

Bjelica je također trenirao klub u Seriji B, klub koji se zove Spezia, a zatim 2016. godine odlazi u Lech Poznan. 10. svibnja 2018. godine, Bjelica je otpušten od Lecha i potpisuje za Dinamo Zagreb, gdje se i danas nalazi. Lijep nogometni put Nenada Bjelice koji vodi Dinamo u utakmicu sa Benficom, ali ovog puta to neće biti sa klupe, nego sa tribina.

Na desnu stranu od novinarske lože montirane su dvije bijele stolice na stepenicama i to će vjerojatno biti mjesto za trenera Dinama.

Pogledajte gdje će

Na novinarskoj konferenciji su pitali Nenada Bjelicu odakle će voditi utakmicu, na što je on odgovorio:

“Utakmicu ću gledati na istom mjestu gdje sam je gledao i nakon isključenja protiv Viktorije, samo malo više udesno, a to mi je dopustio delegat UEFA-e.”

Nenad Bjelica je utakmicu protiv Viktorije vodio na tim istim stepenicama, samo stojećki, jer nije bilo stolica, tako da će sada imati priliku i da sjedne, ali sumnjamo da će Bjelica sjediti tijekom cijelog ovog meča.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!