NaslovnicaVijestiPOGODILI SA SANCHOM: Borussia Dortmund u januaru šalje ponudu za novog talenta...

POGODILI SA SANCHOM: Borussia Dortmund u januaru šalje ponudu za novog talenta iz Premier lige!

U posljednjih nekoliko sezona svjedoci smo brojnih odlazaka velikih engleskih talenta u druge europske lige, a prije svih u Bundesligu, gdje mnogi impresioniraju. Jedan od njih je i bivši igrač Manchester Cityja Jadon Sancho, koji ne prestaje oduševljavati nogometni svijet svojim nastupima otkako je stigao u Borussiju Dortmund.

Borussia Dortmund dovodi Hudson-Odoija

Izbornik Engleske je napravio ‘čuda’ na klupi ‘Gordog albiona’, stigavši do polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji, kao i polufinala UEFA Lige nacija, ali treneri iz Premier lige mu nimalo ne olakšavaju.

Jedan od najvećih problema sa kojim se suočava je taj što engleski igrači ne dobijaju dovoljnu minutažu u svojim klubovima. Dugi niz godina su engleski mediji kritikovali upravo to što u Premier ligi ne uspijevaju domaći talenti, niti odlaze u druge vodeće europske lige. Ipak, to se promijenilo u posljednjih nekoliko sezona, a rezultati se već mogu vidjeti.

Jedan od najboljih primjera je Jadon Sancho, 18-godišnji krilni igrač koji je odlučio napustiti Manchester City, te okušati sreću u Bundesligi, u dresu Borussije Dortmund, i nije se nimalo pokajao. Jučer su engleski mediji objavili špekulaciju kako bi njegovim stopama mogao krenuti još jedan mladi talentirani engleski igrač, a riječ je o napadaču Chelseaja Callumu Hodson-Odoiju.

Navodno, Borussia Dortmund je već započela pregovore sa čelnicima Chelseaja, te bi on u redove njemačkog velikana mogao doći kao dio dogovora oko transfera Christiana Pulišića na Stamford Bridge, koji je već duže vrijeme na radaru ‘Plavaca’. Ipak, Borussia nije jedina koja pokazuje interes za U19 reprezentativca Engleske, već i njen veliki rival Bayern Munchen. Tko će pobijediti u ovoj utrci, ostaje nam da vidimo možda već u narednih nekoliko tjedana, kada se konačno vraća prelazni rok.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!