NaslovnicaVijestiPOLA EUROPE SE BORI ZA ZVIJEZDU IZ BUNDESLIGE: Manchester City, Liverpool, United...

POLA EUROPE SE BORI ZA ZVIJEZDU IZ BUNDESLIGE: Manchester City, Liverpool, United i Dortmund spremni platiti 90 milijuna funti!

Manchester United i Liverpool će morati da plate 90 milijuna funti za potpis Kai Havertza iz Bayer Leverkusena ako ga žele vidjeti u svojim redovima.

POLA EUROPE

Nagoviješteno je da će njemački veznjak Kai Havertz biti jedno od najboljih transfera sljedećeg ljeta nakon što je priznao da bi se to moglo dogoditi 2020. godine.

Doista, govoreći za Sportbuzzer, 20-godišnjak je rekao: “Sretan sam što sam ostao u Leverkusenu još jednu godinu. Što će se dogoditi sljedećeg ljeta će biti iskustvo budućnosti.”

Havertz je snažno savjetovan da pređe na Anfield za velike novce, ali sada se kaže da je United skočio pred svoje rivale, uključujući Manchester Cityja i Borussiju Dortmund, u lovu na visoko ocijenjenu zvijezdu.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


I dok je Havertz ugovorom vezan za Leverkusen do ljeta 2022. godine, vjeruje se da će ga ekipa Bundeslige željeti unovčiti na ljeto, dok je prošle sezone postigao 17 golova.

To je prema Sunday Expressu, koji kaže da je Leverkusen rekao timovima koji se bore za Havertza da moraju platiti 90 milijuna funti za plejmejkera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!