NaslovnicaVijestiPolicija smirivala nerede u Torinu

Policija smirivala nerede u Torinu

Talijanska policija intervenisala je u Torinu, kako bi spriječila incidente između navijača Juventusa i Dinama.

policija

Policija u Torinu morala je danas intervenirati kako bi smirila hrvatske huligane koji su doputovali u grad na utakmicu domaćeg Juventusa i zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, prenijeli su talijanski mediji.

Oko 200 gostujućih navijača nalazilo se u centru grada, gdje su pili alkohol. Torinska policija pojačale je snage koje su čuvale trg s gostujućim navijačima, a onda ih je oko dva sata prije početka meča preusmjerila na stadion.

Kada su došli do stadiona, oko 200 huligana je probalo probiti policijski kordon i suoči se s domaćom publikom, bacajući petarde. Policija je upotrijebila suzavac i vodene topove da ih smiri. Nakon toga su dva policijska helikoptera nadletala iznad stadiona i snimala situaciju.

Corriere dello Sport je naveo da se policija u Torinu plaši nereda i tučnjave između domaćih i stranih huligana, ali i unutarnjih obračuna hrvatske skupine, u kojoj se, kako je navedeno, dvije struje bore za prevlast.

Hrvatska agencija HINA navela je da se očekuje oko 1.000 navijača zagrebačke momčadi na utakmici.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!