NaslovnicaVijestiPOLUGOLA NAVIJAČICA PRIZNALA: Nakon finala Lige prvaka javljali joj se igrači Liverpoola!

POLUGOLA NAVIJAČICA PRIZNALA: Nakon finala Lige prvaka javljali joj se igrači Liverpoola!

Prošlo je već više od tjedan dana otkako je Liverpool osvojio Ligu prvaka, po prvi put još od davne 2005. godine. Na današnji dan prošlog tjedna ‘Redsi’ su pokazivali trofej pred više od 700,000 navijača u centru grada.

Igrači Liverpoola pisali polugoloj navijačici

U međuvremenu, jedna osoba koja se nalazila na dijelu tribine sa navijačima engleskog velikana na Wanda Metropolitanu je puštena iz zatvora. Riječ je o Kinsey Wolanski, koja je polugola uletjela na teren i prekinula finale kako bi izreklamirala stranicu svog dečka.

Stručnjaci su procijenili kako je ta reklama vrijedila čak 6,9 miliona eura, a ona sama je na Instagramu dobila preko dva miliona fanova. Ona je nakon puštanja iz zatvora izjavila: “Sa cifre od 300,000 fanova stigla sam na cifru od preko dva miliona. Odjednom sam postala poznata u cijelom svijetu i dobila razne ponude za posao. Ne mislim da sam ikome učinila bilo kakvo zlo, u pitanju je bila samo zabava.”

Ona je također priznala kako je nakon utakmice dobila i nekoliko poruka od strane igrača Liverpoola. Rekla je: “Neću otkriti imena, ali nekoliko igrača Liverpoola mi je poslalo privatne poruke nakon što sam uletjela na teren. Jedan mi je poslao neka srca, a drugi poruku u kojoj je napisao ‘vidio sam te na utakmici’. Iskreno, nisam ni znala tko su oni dok nisam vidjela njihove profile. Nisam im odgovorila jer već imam dečka.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!