NaslovnicaVijestiPonekad sam svoj najgori neprijatelj, tvrdi Henderson

Ponekad sam svoj najgori neprijatelj, tvrdi Henderson

Ponekad sam svoj najgori neprijatelj, tvrdi Henderson. Jordan Henderson je priznao da on može biti svoj najgori neprijatelj – i ako je kapiten Liverpoola uvjeren da sada može da se vrati u svoju najbolju formu.

Ponekad sam

Veznjak Engleske se bori sa problemima sa ozljedama ove sezone, prisiljavajući ga da bude van terena tri mjesec prošle godine.

Henderson je također otkrio da je igrao sa bolom u nekim utakmicama kada je ekipa Jurgen Kloppa morala da se nosi sa brojnim povredama.

Međutim, nakon čvrste međunarodne pauze i neriješene utakmice protiv Tottenhama u subotu, 25-godišnjak je konačno sretan sa svojom kondicijom i nastupom.

“Osjećam se kao da sam se vratio tamo gdje želim biti”, rekao je Henderson za Liverpool Echo.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Ponekad sam svoj najgori neprijatelj, ako igram sa povredom ili nekim drugim stvarima. To je moja greška s vremena na vrijeme. Ali takav sam, dajem sve od sebe za svoj tim.”

“Osjećam se kao da se vraćam u onu formu u kojoj sam bio prije – to je veliki dio moje igre, kada je to ispravno onda sve ostalo ide mnogo bolje. Protiv Spursa sam se osjećao fantastično.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!