NaslovnicaVijestiPONOVO KRITIKE NA RAČUN MOURINHA: Evo što je Pogba rekao nakon velike...

PONOVO KRITIKE NA RAČUN MOURINHA: Evo što je Pogba rekao nakon velike pobjede protiv Spursa!

Veznjak i jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba ponovo je uputio kritike na račun bivšeg trenera Josea Mourinha nakon velike pobjede njegovog tima protiv Tottenham Hotspura jučer u okviru 22. kola Premier lige.

Pogba ponovo kritikovao Mourinha

Francuz je odigrao još jednu sjajnu utakmicu, te asistirao kod jedinog gola, kojeg je postigao Marcus Rashford pred kraj prvog poluvremena. To je bila čak šesta uzastopna pobjeda ‘Crvenih vragova’ otkako je na klupu umjesto Josea Mourinha stigao Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba je u nevjerovatnoj formi od dolaska Norvežanina, a koliko je sretan i zadovoljan trenutnim stanjem na Old Traffordu govori i njegova zanimljiva izjava nakon utakmice. Naime, on je priznao kako Mourinho nije koristio njegov ofanzivni potencijal, te da nije baš najbolji kada su u pitanju defanzivni zadaci, kojih je kod Portugalca imao i previše.

Naime, rekao je: “Volim igrati velike utakmice, protiv najboljih igrača, jer na njima napredujemo. Ovo je bila jako bitna utakmica za nas, svi smo dobro igrali. Stvarno uživam igrajući nogomet. Bilo mi je teško ranije snaći se u taktici koju smo koristili, volim igrati više napadački. Nisam baš najbolji u defanzivi. Trener mi je rekao da odlazim naprijed, da pokušam postići gol. Najbolji primjer mi je Frank Lampard, on je bio igrač koji je često odlazio naprijed. To je ono što želimo raditi, to je način na koji želimo igrati, moramo nastaviti ovako, osvojili smo tri bitna boda.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!