NaslovnicaVijestiPONOVO NALJUTIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je Thibaut Courtois rekao o svom...

PONOVO NALJUTIO NAVIJAČE CHELSEAJA: Evo što je Thibaut Courtois rekao o svom bivšem klubu!

Novi golman Real Madrida Thibaut Courtois u subotu je debitovao u dresu Los Blancosa, skoro mjesec dana nakon što je stigao u klub iz Chelseaja za 35 miliona eura.

Courtois naljutio navijače Chelseaja

Prva opcija Julena Lopeteguija u prvih nekoliko utakmica u sezoni bio je Keylor Navas, ali je odlučio dati šansu belgijskom reprezentativcu u pobjedi protiv Leganesa na Santiago Bernabeuu (4-1) proteklog vikenda.

[su_bet365_100bonus]

Španjolski stručnjak je nakon utakmice izjavio kako još uvijek ne zna tko će mu biti prvi izbor ove sezone: “Nisam smislio nikakav plan, ali smo znali da će on braniti na ovoj utakmici. Imamo tri sjajna golmana i pokušat ćemo pronaći najbolje rješenje. Odlučili smo kako će Courtois igrati ovaj put, ali i ostali su odlični. Keylor Navas je branio sjajno protiv Girone, nakon čega je proglašen najboljim golmanom od strane UEFA-e. Vidjet ćemo kako će ići, odluke će biti donesene na terenu.”

Unatoč tome što njegovo mjesto u početnih jedanaest Real Madrida ove sezone nije sigurno, Courtois po svemu sudeći uživa u španjolskoj prijestolnici. Kolika je bila njegova želja za dolaskom na Santiago Bernabeu pokazuje i činjenica da je nekoliko dana prije transfera odbio trenirati u londonskom klubu, kako bi mu dozvolili odlazak. Zbog toga je na sebe navukao bijes navijača bivšeg kluba, kojima se njegova današnja izjava neće nimalo svidjeti.

Naime, on je izjavio kako je Real Madrid na višem nivou od Chelseaja, a također je ismijao i veličinu stadiona ‘Plavaca’, Stamford Bridgea: “Sve je u Real Madridu na višem nivou nego u Chelseaju. Možete to vidjeti na treninzima. Sada imam priliku svakodnevno gledati zašto je Sergio Ramos najbolji centralni defanzivac na svijetu. Santiago Bernabeu je duplo veći od Stamford Bridgea, osjećaj je potpuno drugačiji. Dok ste na terenu možete vidjeti samo zid ljudi, dok na Stamford Bridgeu možete vidjeti nebo ili hotel iza glavne tribine.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!