NaslovnicaVijestiPONOVO NIJE IGRAO: Evo kako je Anthony Martial reagovao kada ga je...

PONOVO NIJE IGRAO: Evo kako je Anthony Martial reagovao kada ga je Mourinho izbacio iz sastava protiv Tottenhama!

Ponovo nije igrao. Evo kako je Anthony Martial reagovao kada ga je Mourinho izbacio iz sastava protiv Tottenhama! Anthony Martial je navodno zbunjen što ga je Mourinho izostavio iz utakmice Manchester Uniteda i Tottenhama u porazu na Old Traffordu u ponedjeljak navečer.

Ponovo nije igrao

Prema RMC-u, francuski internacionalac je smatrao da je ‘neshvatljivo’ što nije igrao ulogu u utakmici, jer nije bio ozlijeđen u posjeti Tottenhama na Old Traffordu.

Čini se da se time nastavlja Martialova noćna mora u Unitedu, sa talentiranim 22-godišnjakom koji se ranije smatrao jednim od najtalentovanijih mladih igrača u ovoj igri, iako sada više nije redovit za klub – i nije čak bio ni na klupi protiv Tottenhama.

Martial je eksplozivno započeo svoju karijeru za Crvenim vragovima kada se pridružio 2015/16, ali stvari mu nisu išle baš glatko pod vodstvom Jose Mourinha, koji nije mogao naći mjesto za njega, dok je njegova momčad izgubila 3-0 protiv Tottenhama na Old Traffordu, što je drugi poraz u prve tri utakmice na početku nove sezone – njihov najgori rekord u posljednjih 26 godina.

RMC dodaje kako još uvijek želi otići iz Uniteda, ali klub ne želi riskirati prodajom i zapravo mu žele ponuditi novi ugovor.

Daily Mirror je nedavno izjavio da Martial možda doista planira boraviti u Unitedu za sada, nakon što planira iznajmiti kuću u Cheshireu narednih 12 mjeseci.

CaughtOffside takoeđr tvrdi da je bivši menadžer Real Madrida Zinedine Zidane bio u kontaktu sa francuskim dvojcem Martialom i Pogbom i da im je rekao da očekuje ponudu za zamjenu Mourinha u bliskoj budućnosti.

Ovo bi moglo biti idealno za Martiala koji bi se sigurno vratio natrag u momčad, dok je Zinedine Zidane sigurno menadžer koji bi uspio izvući iz njega ono najbolje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!