NaslovnicaVijestiPONOVO UZ MOURINHA? Evo kako je Nemanja Matić reagovao na špekulacije da...

PONOVO UZ MOURINHA? Evo kako je Nemanja Matić reagovao na špekulacije da odlazi u Tottenham Hotspur!

Veznjak i zvijezda Manchester Uniteda Nemanja Matić na sjajan je način odgovorio na špekulacije o mogućem odlasku u Tottenham Hotspur, gdje bi se ponovo ujedinio sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom, koji je danas preuzeo klupu Spursa.

Matić o mogućem odlasku u Tottenham Hotspur

31-godišnjak je još dok je igrao u Chelseaju imao sjajan odnos sa portugalskim stručnjakom, koji ga je potom doveo i u Manchester United 2017. godine. Društvenim mrežama tako su danas počele kružiti špekulacije kako bi srpski reprezentativac ponovo mogao krenuti stopama Mourinha, na što je on odgovorio na briljantan način.

Naime, on je na jednu objavu o tome postavio dva emoji-a sugerišući kako se smije. I dok je mnogima to bilo zanimljivo, pojedini navijači Manchester Uniteda su ga kritizirali, dok su mu neki čak i poručili kako bi bili sretni da on napusti klub.

To bi se zaista i moglo dogoditi uskoro, s obzirom da mu na kraju sezone ističe ugovor sa ‘Crvenim vragovima’, a Ole Gunnar Solskjaer također po svemu sudeći ne računa na njega ove sezone. Od početka sezone Matić je skupio tek pet nastupa u crvenom dresu, a posljednji put je igrao još u septembru.

Od dolaska na Old Trafford iz Chelseaja u ljeto 2017. godine za 45 miliona eura, on je skupio ukupno 92 nastupa za Manchester United u svim takmičenjima, te pritom postigao tri gola i podijelio isto toliko asistencija.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!