NaslovnicaVijestiPONOVO ZAKASNIO NA TRENING: Rivaldo poslao upozorenje Ousmaneu Dembeleu!

PONOVO ZAKASNIO NA TRENING: Rivaldo poslao upozorenje Ousmaneu Dembeleu!

Zvijezda Barcelone Ousmane Dembele još uvijek ne uspijeva opravdati cifru od 115 miliona eura, za koliko je doveden iz Borussije Dortmund prošle godine. Međutim, i kada bi odigrao nekoliko dobrih utakmica, ubrzo nakon toga bi se našao na udaru kritičara.

Rivaldo upozorio Dembelea

Francuz je postigao gol i podijelio asistenciju u pobjedi njegovog tima u velikom gradskom derbiju protiv Espanyola rezultatom 4-0 u subotu. To je bilo možda i njegovo najbolje izdanje od početka nove sezone, te možda i znak da je spreman ubaciti u brzinu više i pokazati svoj kvalitet.

Međutim, samo dan kasnije je zakasnio čak dva sata na trening, te su ga kritikovali svi španjolski mediji. Ipak, katalonske novine Sport su objavile kako je on na jučerašnji trening stigao 50 minuta ranije. Uprkos tome, legendarni bivši napadač Barce Rivaldo nije baš zadovoljan ponašanjem Dembelea u posljednje vrijeme.

Brazilac je mišljenja kako 21-godišnjak šteti svojoj karijeri ovako lošim ponašanjem: “Dembeleova situacija u Barceloni je jako uznemirujuća jer je već pokazao da može igrati jako dobro, postizati golove i biti vrlo važan član tima. Mora postati profesionalniji i prestati kasniti na treninge. To nije pravi mentalitet za nekoga tko potencijalno pokušava napustiti Barcelonu. Uvijek je čudno čuti kako netko želi napustiti ovako veliki klub na ovaj način.”

Zatim je dodao: “U svakom slučaju, ako želi otići, mora dokazati svoju vrijednost dobrim nastupima, te ne smije kasniti na treninge kako bi vratio svoj kredibilitet kao profesionalac. Ukoliko se ne promijeni, više šteti sebi nego klubu. Trebali bi mu pomoći članovi obitelji, prijatelji ili trener, odnosno njegova ‘mreža podrške’. Trebali bi ga podsjetiti kako bi ovo što radi moglo pokopati njegovu karijeru, što bi bila velika šteta za tako talentiranog igrača.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!