NaslovnicaVijestiPONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barcelona šalje posljednju ponudu za Neymara ovog...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barcelona šalje posljednju ponudu za Neymara ovog ljeta!

Barcelona se priprema za posljednju ogromnu ponudu za iskušavanje PSG-a, kao i Neymara da se vrati na Nou Camp ovog ljeta.

Barcelona šalje posljednju

Brazilac je napustio klub još u ljeto 2017. godine, favorizirajući prelazak u PSG, s tim da je napadač blistao u Francuskoj od ovog transfera.

Međutim, čini se da je ovo vrijeme u francuskoj prijestolnici završilo za Brazilca, sa Barcelonom koja se smatra potencijalnim odredištem igrača.

I čini se da španjolski divovi pripremaju posljednju, veliku ponudu za Neymara, jer žele postići dogovor za njega do kraja prijelaznog roka.

Prema pisanju Don Balona, Barca je sastavila posljednju ponudu u iznosu od 150 milijuna eura plus Samuel Umtiti, igrač kojeg cijene na 60 milijuna eura, tako da za Barcu, ukupna vrijednost ove ponude iznosi oko 210 milijuna eura.

Umtiti je vrhunski branič, a vrlo je iskusan također, pa bi ova ponuda mogla biti primamljiva za PSG.

Francuz je za vrijeme svog boravka na Nou Campu osvojio dva ligaška naslova i dvije titule Kupa Kralja, a igrač je također odigrao ključnu ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva za Francusku na ljeto 2018. godine.

Neymar bi za Barcu bio sjajna akviziija, no da li je vrijedan predaje kvalitete Umtitija i 150 milijuna eura sigurno je za raspravu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!