NaslovnicaVijestiPonuda koja se ne odbija: Real Madrid ponudio Luku Modrića za zvijezdu...

Ponuda koja se ne odbija: Real Madrid ponudio Luku Modrića za zvijezdu od 60 milijuna eura iz Serije A!

Real Madrid želi ponuditi Luku Modrića u zamjenu za Interovog Milana Skriniara.

Real Madrid ponudio

Slovački internacionalac ustalio se kao jedan od najboljih braniča u Europi zahvaljujući svojim nastupima za Inter Milan. Skriniar je ključni razlog zbog kojeg Nerazzurri imaju najbolji obrambeni rekord u Seriji A. 25-godišnjak je do ove sezone upisao 30 nastupa i tako pružio asistenciju protiv Bologne.

Prema španjolskom listu El Desmarque (kako navodi Daily Star), Real Madrid je zainteresiran za Skriniara i spremni su ponuditi Modrića u zamjenu. Ovo izvješće tvrdi da će, ako Los Blancosi naprave ovaj potez, Inter će primiti Modrića.

Modrić je do sada odigrao 24 utakmice za Real Madrid, postigavši ​​pet golova, a upisavši isto toliko asistencija. Hrvatski internacionalac nije bio toliko uobičajen za Los Blancos kao nekad.

Trenutačno procijenjen na 60 milijuna eura prema Transfermarktu, Skriniar je sastavni igrač Intera otkako im se pridružio iz Sampdorije, postigavši ​​četiri gola i tri asistencije u 116 nastupa u svim dosadašnjim natjecanjima.

25-godišnjak bi bio čvrst dodatak momčadi Real Madrida, ali ako ga Inter pusti, postoji dobra šansa da se ne bi složili ako Los Blancos ne ponudi nešto novca, kao i Modrića.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!